Easee elbillader

Utviklere og designere av Easee har kun hatt ett fokusområde: Nemlig deg som forbruker, som skal lade elbil under varierte forhold. Laderen er utviklet og produsert i Norge, og her har man tatt hensyn til alt – og forenklet det som forenkles kan. Resultatet er en unik elbillader – som kan defineres som en skikkelig, norsk teknologirevolusjon – helt uten sidestykke.

Easee er mindre, smartere og kraftigere

Målet med å utvikle Easee har vært å optimalisere konstruksjonen og verdien i en elbillader, slik at bruker-opplevelsen blir best mulig – uten at det går på bekostning av pris, kvalitet og funksjonalitet. Easee skal være en del av fremtidens strømnett – som fordeler strømmen langt mer effektivt, og som til enhver tid utnytter eksisterende kapasitet, på en best mulig måte. Easee skal bidra til å spare samfunnet og miljøet for unødvendig bruk av strøm og ressurser, og gjennom det sørge for en grønnere fremtid.
easee%20lader_med_installasjon_hjemmelading-1800x1013
ligthning

Easee leverer en kraftpakke

Easee kan lade både på 1- og 3-fase og støtter lading opp til hele 22 kW. Easee har en Type 2 standard ladekontakt. Easee gir deg også muligheten til å koble opptil flere ladere i serie. Du kan således starte med én lader, og utvide etter behov.
feather
Easee er mindre og lettere en alle andre ladere
Easee kan lade både på 1- og 3-fase og støtter lading opp til hele 22 kW. Easee har en Type 2 standard ladekontakt. Easee gir deg også muligheten til å koble opptil flere ladere i serie. Du kan således starte med én lader, og utvide etter behov.
leaf

Easee er svært miljøvennlig

Easee elbillader er utviklet og produsert i Norge. Den er skreddersydd for norske hjem, norsk klima og norske bilførere. I tillegg til å ha unike egenskaper, sparer Easee klimaet for betydelig klimautslipp – gjennom en svært kortreist transport fra produksjon til forbruker.

Kort om Easee elbillader:

 • Har ladeeffekt på mellom 1,4 kW og 22 kW  
 • Utstyrt med Type 2-uttak
 • Kan styres via smarttelefon (krever WiFi)
 • Har integrert lastbalansering og kWh-måler
 • Velg mellom 5 farger: Svart, hvit, mørkeblå, antrasitt eller rød  
 • Har svært lav vekt, kun 1,5 kg
 • Er liten og nett:: Lengde 256 mm, bredde 192 mm og dybde 105 mm
 • Er norskprodusert

Fordeler med Easee elbillader:

 • Liten og kompakt ladeboks
 • Ladingen kan styres via en app
 • Ladekabelen låses automatisk når bilen står til lading, kan også låses via appen
 • En LED-lampe signaliserer når lading har startet
 • Enkelt å skifte mellom smartlading og vanlig lading, med et enkelt trykk på ladeboksen
 • Du kan ha inntil tre Easee elbil-ladere på samme strømkurs/kabel

Easee kan monteres både ute og inne

Easee kan helt utmerket monteres både på utsiden av et hus – og inne i en garasje. Komponentene i Easee er av svært høy kvalitet, og laderen er produsert på en helt unik måte. Easee er IP54 sertifisert – og er designet for å tåle et tøft, norsk klima. Du som kjøper Easee skal være sikker på at du har anskaffet deg et produkt høy, varig kvalitet. Easee leveres derfor med 5 års garanti.
easee%20bedrift

Easee gir deg ekstra sikkerhet

Easee har også ekstra nivåer for sikkerhet – som er en vesentlig og prioritert del, ved utvikling og design av laderen.
Med Easee kan du være helt trygg på at ladingen foregår på en forsvarlig og sikker måte. Easee er utviklet i henhold til alle de siste, gjeldende standarder. I tillegg har Easee innebygd elektronisk jordfeil-vern – som avdekker en eventuell likestrøms-feil eller jord-feil.

Easee er også utstyrt med temperatur-sensorer – for å forhindre varmgang. Easee gjør at du heller ikke trenger å bekymre deg for tyveri. Ladekabelen du benytter kan låses permanent i Easee, via app eller ditt lokale wifi-interface.

Easee elbil lader er kanskje den mest estetiske laderen for elbiler i hele det norske markedet. I tillegg er den antagelig også den sikreste og smarteste – og er tilkoblet internett gjennom WiFi eller 4G.
Easee er fremtidens lader
Easee kan styres både automatisk og manuelt
Easee med dynamisk styring av ladeboksen
Easee er svært fremtidsrettet – med opptil 22 kW lade-effekt