Panelovner

Har du gamle panelovner? Ved å bytte til nye panelovner kan du spare opptil 30 prosent på strømregningen.

Hvorfor er panelovner mest miljøvennlig?

Dagens moderne panelovner er utstyrt med elektroniske regulatorer (populært kalt termostater). Dette sørger for at panelovner bare gir fra seg den varmemengden som er nødvendig for å opprettholde den ønskede varme og komfort.

Moderne panelovner er således mer miljøvennlige, bruker mindre energi og gir bedre komfort enn tidligere varianter. Panelovner er det oppvarmings-systemet som er best på temperaturregulering og energiforbruk.
panelovner2
panelovn2

Panelovner med 100 % virkningsgrad

Inne i panelovner sitter det et varmeelement som omsetter elektrisk energi til varme med en virkningsgrad på 100 %. Panelovner er derfor energi-optimaliserte og også svært miljøvennlige. Dagens panelovner bidrar til at man verken sløser med energien eller energikostnadene.

Vi skreddersyr en løsning som passer for deg! 
Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Med panelovner får du alltid ønsket temperatur

Panelovner er også svært godt egnet i tilfeller der man hurtig skal heve eller senke temperaturen i et rom. Panelovner gjør det i tillegg enkelt å spare ytterligere energi, dersom man også installerer energisparende styringssystemer. Det gjør at man – på en enkel måte – kan heve og senke temperaturen etter sine egne behov og ønsker.
Ved eksempelvis å benytte panelovner med natt- og dagsenking på de vanlige ukedagene, og bare nattsenking i helgene, er det mulig å spare inntil hele 25 % av oppvarmingskostnadene! Panelovner kommer i mange størrelser og du finner lett en panelovn som passer til ditt behov.

Vi i Arkel Innlandet AS leverer primært panelovner fra norske Nobø.


Fordeler med panelovner:

Mer miljøvennlige
Bruker mindre energi
Gir bedre komfort
Fleksible i bruk
Panelovner gir økt komfort
Det er smart å spare både penger og miljø